1. Home
  2. » 
  3. Bank
  4. » 
  5. Budapest Bank

Budapest Bank
ügyfélszolgálatt

Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a Budapest Bank ügyfélszolgálatával?

Average: 3.3 (7 votes)

A Budapest Bank internetes rendszere meglehetősen kiforrott, így talán ez az egyik legjobb megoldás ha szeretnénk felvenni a kapcsolatot a céggel. Az egyik legjobban használható szolgáltatás az online chat, amelynek segítségével feltehetjük kérdéseinket a bank felé.

Érdemes a telefonos vagy az internetes ügyintézési menetet választani, hiszen ezzel megspórolhatjuk azt az időt, amelyet az utazással kellene tölteni, illetve a bankfiókban sem kell órákat várakoznunk ha esetleg olyan ügyünk van, amelyet gyorsan akár telefonon is elintézhetünk.

A weboldalon továbbá megtekinthetjük azt is, hogy a nap adott szakaszában mennyit kell várakozni a telefonos ügyfélszolgálatra. Ehhez tekerjünk az oldal aljára és pillantsunk a jobb oldalra.

Ha megnyitjuk a Budapest Bank felületét az oldal jobb alsó sarkában megtaláljuk az online chat funkciót, amelyet ha megnyitunk, először ki kell töltenünk saját nevünket. Amint ez megtörtént, a bank ügyintézője egy néhány pillanaton belül jelentkezik és segít az ügyintézés menetében.

 

Budapest Bank telefonos ügyfélszolgálat

A Budapest Bank ügyfélszolgálatát nem csak az interneten, hanem telefonon is elérhetjük.

  • A cég központi telefonszáma: +36 (1) 450-6000.
  • Amennyiben viszont telebankos ügyeket szeretnénk elintézni, tárcsázzuk a 1440-et, a +36 1 4507777-et vagy a +36 1 477 7777-et.
  • Ha a 1440-es számot hívjuk gyorsan és könnyen juthatunk hasznos információkhoz reggel 6 és este 10 óra között a hét minden napján (ezáltal nincs szükség arra, hogy figyelemmel kövessük a bankfiók nyitvatartását).
  • Ha esetleg szükségünk lenne a Budapest Bank központi fax számára, használjuk a +36 (1) 450-6001-as számot, hitelügyintézés esetében pedig a +36 (1) 455-5566-számot.
  • Ha behajtással kapcsolatos ügyet szeretnénk a Budapest Bank ügyfélszolgálatával elintézni, akkor használjuk a +36 (1) 450-8200-számot.

 

Telebank

Ha lakossági ügyfelek vagyunk fontos, hogy mielőtt a telebank szolgáltatás használnánk először el kell látogatni egy bankfiókba és telebank azonosítót kell igényelni. Ezt akkor kell használnunk, amikor a Budapest Bank telefonos ügyfélszolgálatát felkerestük és azonosítani kell magunkat.

Lakossági ügyfelek számára a telebank rendszerben lehetőség van a számlaegyenleg lekérdezésére, a limitmaradvány lekérdezésére, limitmódosításra, bankkártya aktiválásra, bankkártya felfüggesztésére, bankkártya PIN megadására vagy megváltoztatására, telekód megváltoztatására, internetes vásárláshoz tartozó mobiltelefonszám lekérdezésére, annak megadására és módosítására is.

Ha vállalati ügyfelek vagyunk keressük fel a Budapest Bank telebank rendszerét és itt lehetőségünk lesz az egyenleg lekérdezésére, limitmaradvány lekérdezésére, internetes vásárláshoz tartozó mobiltelefonszám lekérdezésére, annak megadására és módosítására is.

A Budapest Bank rendszeresen tesz közzé információt a közösségi médiában is. Van lehetőség Facebook és Twitter oldaluk felkeresésére is.

Sokszor van, hogy átutalást szeretnénk kezdeményezni egy Budapest Bank-nál számlát vezető ügyfél számára, de nem tudjuk annak SWIFT kódját. Használjuk a BUDAHUHB azonosítót.

 

Ha levélben szeretnénk a Budapest Bank-vel felvenni a kapcsolatot

Abban az esetben ha fizikai levelet szeretnénk a bank részére küldeni, használhatjuk a bank székhelyének címét, amely a következő: 1138 Budapest, Váci út 193.

Probléma esetén érdemes lehet felkeresni a bank weboldalán található GYIK (gyakran ismételt kérdések) részt, hiszen itt sok olyan kérdésre megadják a választ, amelyet az ügyfelek gyakran feltesznek. Nem biztos, hogy rögtön telefonálni, vagy e-mail kell írni, hiszen ezzel nem csak a saját időnket pazaroljuk, hanem a bank munkatársának idejét is.

Fontos még továbbá megjegyezni, hogy a bank az e-mailben történő kapcsolatfelvételt nem tekinti panaszbejelentésnek. Ha panaszt szeretnénk bejelenteni a Budapest Bank részére, arra használjuk a speciálisan előkészített formanyomtatványt.

Datos empresa

Comments
Nem tudok belepni a interbankomba
Jó estét kívánok! Van egy hitel kártyám önöktől szeretném tudni ,hogy erre van e applikáció ,hogy megtudjam nézni mennyi összeg áll még a rendelkezésemre,mert ma szerettem volna vásárolni és nem működött a hitelkàrtya. Le töltöttem egy applikációt ,ami elvileg erre szolgál de internetbank azonosítót kér és internetbank jelszót és ezeket nem tudom ,hogy mit kell beírni, várom válaszát köszönöm!
Nincs nalam a telefonkartya amire jon az sms kod hogy tudok ilyenkor belepni
Üdv! Hitel keretemet szeretném megemeltetni
új bankkártyámhoz lenne szükségem intenetes pin kódra hogyan lehet ezt online intézni?