1. Home
  2. » 
  3. Telekommunikáció
  4. » 
  5. Magyar Telekom

Magyar Telekom
ügyfélszolgálatt

Telekom adategyeztetés telefonszám

Average: 5 (2 votes)

A Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság, röviden Magyar Telekom Magyarország legnagyobb telekommunikációs cégcsoportja. Szolgáltatásaival több millió háztartás és vállalat életét könnyíti meg biztosítva a kapcsolat erejét.

A cégcsoport ügyfelei az alábbiak szerint léphetnek kapcsolatba a vállalattal.

 

Magyar Telekom

A cégcsoport Magyarország egyik legismertebb márkája, háztartások millióihoz juttatva el komplex kommunikációs szolgáltatásait. Hazánk piacvezetőjeként vezetékes és mobiltelefonos előfizetéseket, feltöltőkártyás megoldásokat kínál, amely mellett hardvereket (többek között telefon készülékeket, televíziós set top boxokat és internetes Wi-Fi routereket), vállalati szolgáltatásokat is forgalmaz.

Magyar Telekom telefonszám

Otthoni és céges internetszolgáltatóként szintén a legtöbb ügyfelet segíti. A kiterjedt szolgáltatás portfólió mellett nagy hangsúlyt fektet a meglévő ügyfelek folyamatos támogatására, melyet személyes, telefonos vagy internetes ügyfélszolgálati csatornáin keresztül vehetnek igénybe.

 

Személyes ügyfélszolgálat

Bár manapság egyre többen veszik igénybe a digitális ügyfélszolgálati megoldásokat, hazánkban máig az egyik legelterjedtebb módszer a személyes egyeztetés. A Magyar Telekom több, mint 100 saját üzletben - úgynevezett T-Pontban - várja ügyfeleit, vásárlóit.

A legtöbb egység az adott város forgalmas csomópontjában, bevásárlóközpontjában vagy főterén található, hogy minden ügyfél számára könnyedén elérhető legyen ez a lehetőség.

Az ügyféltérbe belépve a bejáratnál elhelyezett automatából kérhető az igénybe venni kívánt szolgáltatáshoz tartozó sorszám. A kinyomtatott cetlin nem csupán a sorszám, de az ügyfél előtt várakozók száma is megjelenik.

A Magyar Telekom munkatársai a telekommunikációs szektor legjobban képzett segítői, így egy rövid várakozási időt követően azonnal megoldják a felmerült problémát és megválaszolják a kérdéseket.

A legközelebbi üzletet a Magyar Telekom honlapján, az Üzletkereső menüpont segítségével érhetik el az érdeklődők.

 

Telefonos ügyfélszolgálat

A Magyar Telekom több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a telefonos ügyfélszolgálat üzemeltetésében, így a folyamat könnyen átlátható és gördülékeny. A 1414-es telefonszám tárcsázását követően egy automata hang figyelmezteti a hívót az adatvédelmi szabályokra, az ezzel kapcsolatos jogokra és lehetőségekre.

A Magyar Telekom call centere egyedülálló módon 0-24 órában, a hét minden napján az ügyfelek rendelkezésére áll. A tárcsázást követően a hívók a telefon nyomógombjainak segítségével juthatnak el a kívánt menübe.

A Magyar Telekom telefonos szerződéskötésre, módosításra, vásárlásra, hibabejelentésre és szerződéssel kapcsolatos ügyek intézésére hozta létre a 1414-es hívószámot. A gyorsabb ügyintézéshez szükséges menütérkép elérhető a Magyar Telekom weboldalán.

 

Digitális ügyfélszolgálat

A Telekom Android vagy iOS alkalmazás letöltésével a Magyar Telekom ügyfelei azonnal információhoz juthatnak szerződéseikkel, aktuális egyenlegükkel kapcsolatban. Lehetőségük van számlaik befizetésére, illetve panasz- és hibabejelentésre is.

Mindez egy gyors regisztráció után érhető el, melyhez a szerződésszámra és a telefonszámra lesz szükség.

A Telekom applikáció egyben egy tájékozódási csatorna is, ahol az ügyfelek értesülhetnek a legújabb akciókról, készülékújdonságokról, valamint a Magyar Telekom eseményeiről.

Comments
Kérem, üzenjék meg, hogy mi lehet ennek az oka. 88 éves koromnál fogva nehezen viselem el ezt a helyzetet. Köszönöm.