1. Home
  2. » 
  3. Telekommunikáció
  4. » 
  5. T-Mobile

T-Mobile
ügyfélszolgálatt

Néhány szó a T-Mobile ügyfélszolgálatáról

Average: 1 (1 vote)

Magyarországon az egyik legnagyobb ügyfélkörrel rendelkező cég a T-Mobile.

A mai világban az okostelefonunk az egyik leggyakrabban használt eszköz. Nem csoda tehát ha gyakran fel kell keresnünk a mobiltelefon szolgáltató céget.

A következőekben nézzük hogyan léphetünk kapcsolatba a T-Mobile ügyfélszolgálatával akkor hogyha ügyet szeretnénk intézni.

T-Mobile

Ha ellátogatunk a cég weboldalára láthatjuk, hogy viszonylag sok lehetőség közül választhatunk amikor fel szeretnénk velük venni a kapcsolatot. Beszélhetünk itt online ügyintézésről, telefonos ügyfélszolgálatról, postázásról illetve különböző más elektronikus módokról is.

 

T-Mobile ügyfélszolgálat telefonszám

Az egyik legjobban használható módszer természetesen a telefonos ügyfélszolgálat. Azonban készüljünk fel, főleg akkor hogyha csúcsidőben telefonálunk a T-Mobile telefonos ügyfélszolgálatára hogy sokat kell várakoznunk.

Ha valamit sürgősen szeretnénk elintézni és perceken keresztül az automatikus válaszadóval tudunk csak beszélgetni az meglehetősen idegesítő lehet, ezért ilyenkor célszerű ellátogatni a közelünkben lévő T-Mobile üzletbe.

A T-Mobile telefonos ügyfélszolgálatát a 1414-es, viszonylag könnyen megjegyezhető telefonszám segítségével érhetjük el, ekkor az utasításokat követve az utasításokat a telfonunk billentyűzete segítségével eljuthatunk a kívánt menüpontig és bizonyos esetekben még ügyintézővel is fel lehet venni a kapcsolatot. Ennél valamivel egyszerűbb az online felület használata.

 

Levélben

Ezeknek a címét természetesen megtalálhatjuk a cég weboldalán (a cím mellett szerepel továbbá nyitvatartásuk is), figyeljünk rá, hogy jóval zárás előtt érkezzünk, továbbá az is egy jó tanács hogy ha valamilyen bevásárlóközpontban keressük fel a T-Mobile irodáját ott nagyobb valószínűséggel fogadnak minket hiszen hosszabb az ügyfélszolgálati idő.

Az online ügyintézés során az egyik legfontosabb fogalom a Telekom fiók, a regisztráció során egy e-mail kerül kiküldésre és máris használható a fiók. Ha rendelkezünk Facebook fiókkal, akkor a regisztráció menete még egyszerűbb. Ami még elmondható a fiókról, az hogy nagyon sokrétűen használható.

Ha van például egy főfiók annak segítségével kezelhetünk számos alfiókot is. Ebben lehet például a gyerekek előfizetése is, családi otthoni internet, otthoni TV előfizetés is, illetve akár üzleti előfizetés is. Online ügyintézés során megéri kipróbálni a Telekom fiók által nyújtott szolgáltatásokat.

A T-Mobile weboldalán kikereshetjük a hozzánk legközelebb lévő üzletet is. A keresőmezők kitöltésével fővárosi és vidék üzletek címét is kikereshetjük. Itt nem csak az üzlet címét találhatjuk meg, hanem a nyitvatartásukat is megtalálhatjuk. Továbbá látszik az is, hogy milyen ügyeket lehet az adott irodában elintézni.

A legtöbb helyen értékesítést és ügyfélszolgálatot is találhatunk. Ami még továbbá nagyon praktikus, hogy az online felület segítségével időpontot is foglalhatunk ha nem szeretnénk sokat várakozni az üzletben.

 

T-mobile ügyfélszolgálat e-mail

Ha szeretnénk mellékletet küldeni a T-Mobile részére akkor nem használhatjuk az online felületet. Ha vállalati ügyfelek vagyunk használjuk a uzleti@telekom.hu e-mail címet, ha pedig magánszemélyek vagyunk akkor pedig a ugyfelszolgalat@telekom.hu e-mail címet.

Abban az esetben, ha nincs szükség fájl csatolására használhatjuk az online űrlapot. Első lépésben ki kell választani, hogy már ügyfelek vagyunk-e, illetve, hogy vállalati ügyfelek vagyunk, vagy magánszemélyek. A következőekben meg kell jelölni előfizetésünk típusát.

A hatékonyabb azonosítás érdekében érdemes megadni részletes személyes adatokat. Az oldalon lévő információk alapján megközelítőleg 3 napot kell várni a válaszra, de az változhat annak függvényében, hogy mennyire leterhelt az ügyfélszolgálat.