1. Home
  2. » 
  3. Telekommunikáció
  4. » 
  5. UPC

UPC
ügyfélszolgálatt

Hogy lehet felvenni a kapcsolatot a UPC-vel?

Average: 3.5 (11 votes)

Gyakran van, hogy nem működik az internet otthon, vagy szeretnénk új előfizetőként internet kapcsolatot a lakásunkba. Ekkor fel kell venni a kapcsolatot a UPC ügyfélszolgálatával.

Az utóbbi években egyre több szolgáltató áll át az online ügyintézésre, amely nagymértékben megkönnyíti a dolgok menetét, hiszen nem kell személyesen bemenni az üzletbe, illetve például befizetés esetén nem kell a postán csekkel a kezünkben hatalmas sorokban várakozni.

A UPC esetében az online ügyintézés meglehetősen kiforrott, sok menüpont közül választhatunk a weboldalukon. TV, internet, vezetékes telefon esetében is bejelenthetjük ha nem tudjuk használni a szolgáltatást, de mielőtt ezt megtennénk érdemes elolvasni az oldalon található információkat, hiszen lehet, hogy magunk is meg tudjuk oldani a problémát.

hívja ügyfélszolgálatunkat

Van, hogy hiába követjük végig a lépéseket a UPC ügyfélszolgálati oldalán nem tudjuk magunktól megoldani a problémát. Ekkor érdemes a webes felületen keresztül üzenetet küldeni az ügyfélszolgálatos munkatársnak, aki 48 órán belül kivizsgálja a problémát és válaszol is.

Mindezek mellett van lehetőség a személyes ügyintézésre is. A hozzánk legközelebb eső üzletet az oldalon található térkép segítségével kereshetjük meg.

Ha esetleg nem működne otthon az internet kapcsolatunk érdemes az oldalon található mezők kitöltésével üzenetet küldeni a UPC-nek. Ehhez az üzenethez fájlt is csatolhatunk, amelynek segítségével részletesen elmagyarázhatjuk a problémánkat.

Amennyiben már rendelkezünk internetes szolgáltatással és ezt a UPC szolgáltatja, annak beállítását elvégezhetjük magunk is, nincs feltétlenül szükség az ügyfélszolgálat felkeresésére. Az ehhez szükséges információt megtalálhatjuk a cég weboldalán.

  • Nem tudjuk hogyan kell a Wi-Fi hálózat jelszavát beállítani?.
  • Biztonsági tippeket szeretnénk olvasni?.
  • Nem tudjuk hogyan kell vendéghálózatot beállítani?.

Ezekre a kérdésekre megtaláljuk a választ a UPC weboldalán.

 

Telefonos ügyfélszolgálat

Ha telefonon szeretnénk a UPC-vel felvenni a kapcsolatot, akkor a következő módok valamelyikén kell eljárni:

  • Ha Vodafone-osok vagyunk, tárcsázzuk a 1270-es telefonszámot ingyenesen.
  • Más esetben, vagy külföldről a +39 70 700 1270 számot kell használnunk, amely normál díj ellenében tehető meg. Itt a mobilhálózattal kapcsolatos ügyeinket intézhetjük el.

Ha pedig otthoni szolgáltatásokkal kapcsolatban szeretnénk ügyet intézni nagyon hasonlóan járhatunk el. A Vodafone hálózatából, belföldről díjmentesen a 1270-es szám tárcsázható és ezek után a 7-es menüpontot kell választani.

Ha külföldről szeretnénk kapcsolatba lépni a UPC-vel, akkor a 1270-et kell tárcsázni és a 7-es menüpontot kell választani. Tárcsázhatjuk a +36 1 688 1221-es vagy a +36 1 456 8751 telefonszámot is, amelyet normál percdíj megfizetése mellett tehetünk meg.

 

Levélben

Természetesen van lehetőség hagyományos levelet is írni a UPC-nek. A cég levelezési címe a következő: Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf. 350. (ezt a címet akkor használjuk, ha mobil szolgáltatással kapcsolatos ügyet szeretnénk intézni).

Ha otthoni szolgáltatással kapcsolatos ügyet szeretnénk intézi a UPC hagyományos leveles ügyfélszolgálatán, akkor használjuk a Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf. 303 címet.

A cég természetesen a közösségi médiában is megjelenik, és esetenként van rá lehetőség, hogy Facebook, Instagram, YouTube vagy LinkedIn profilját megtekintvén értesüljünk bizonyos fontos információkrol, amelyek akár segíthetnek is bizonyos problémák megoldásában. Sok olyan cég van manapság, amely például szolgáltatás kimaradással kapcsolatos bejelentéseket tesz közzé a közösségi médiában, így nagymértékben csökkentvén a saját ügyfélszolgálatára nehezedő terhet.

Datos empresa

Comments
Csomagjaim közül szeretném megszüntetni:Nonstop S telefoncsomagot Digital HBO MaxPak csomagot A megváltozott gazdasági körülmények miatt nyugdíjam tovább nem terhelhető.
Pár perce hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol néhány perc ügyfél keresés után kinyomták a telefont, pedig 6 perc után vették fel. Sajnos az ügyintézőt alig hallottam olyan halkan beszélt. A legfőbb problémám, hogy már a 2. napja alig, nagyon lassan tölt be internetes oldalakat mind a telefonom mind a számítógépem. Ez a probléma rendszeressé vált év eleje óta, mert eddig minden hónapban voltak ilyen NAPOK!!! Ha fizetjük rendszeresen a számlát, nem lennének kedvesek biztosítani a KIFIZETETT szolgáltatást????? Minden alkalommal jeleztem egy- egy dolgozójuknak ezt a problémát, és úgy tűnik azóta sem változott semmi. Szívesen venném, ha nem csak a csomag felfelé módosításával hívogatnának, hanem a problémákkal is!!!
Szeretnek bekotest tv net csaladi csomag