1. Home
  2. » 
  3. Telekommunikáció
  4. » 
  5. Vodafone

Vodafone
ügyfélszolgálatt

Hogyan tudok kapcsolatba lépni a Vodafone ügyfélszolgálatával?

Average: 2.7 (58 votes)

A Vodefone az egyik legnagyobb magyar telefonhálózat szolgáltató, amely magyar ügyfelek millióit szolgálja ki. A telefonos hálózattal kapcsolatban ritkán merül fel probléma, hiszen jó elérhetőséggel és lefedetséggel dolgoznak, azonban van olyan eset, amikor fel kell keresnünk a Vodafone ügyfélszolgálatát. 

Mivel a cég távközléssel foglalkozik, joggal várhatjuk el tőle, hogy stabil, jól elérhető ügyfélszolgálatot üzemeltessen. Ezzel nincs is probléma, hiszen ha ellátogatunk honlapjukra látjuk, hogy sokféle módon kapcsolatot létesíthetünk velük

Nézzük tehát, hogy milyen lehetőségek közül választhatunk. 

Vodafone

Amit megnyitjuk a Vodafone weboldalát, láthatjuk, hogy alapvetően három fajta ügyfelet különböztetnek meg:

  • Lakossági.
  • kisvállalkozások és közép.
  • Nagyvállalatok.

Első feladatunk tehát, hogy kiválasszuk a ránk vonatkozó menüpontot. 

 

Vodafone telefonszám tudakozó

Első eset az, amikor a Vodafone mobil ügyfélszolgálatát keressük. Lakossági ügyfelek esetében a Vodafone hálózatából, belföldről díjmentesen tárcsázhatjuk a 1270-es telefonszámot, ha fel szeretnénk venni az ügyfélszolgálattal a kapcsolatot.

Abban az esetben, ha külföldön tartózkodunk tárcsázhatjuk a 1270-es vagy a 70 700 1270-es számot (a második telefonszám normál díjjal hívható).

A következőekben nézzük mit kell tennünk akkor, ha a Vodafone otthoni ügyfélszolgálatát szeretnénk felhívni. Ekkor a Vodafone hálózatából belföldről díjmentesen hívhatjuk a 1270-es számot, majd azt követően a 7-es menüpont kell választanunk. Továbbá 2020. június 30-ig tárcsázhatjuk a 1221-es számot is. Külföldi tartózkodás esetén tárcsázzuk a 1270-es számot, majd a 7-es menüpontot kell választanunk. Továbbá lehetőség van a 1 688 1221 és +36 1 456 8751 szám hívására is. Ezeket normál díj megfizetése ellenében használhatjuk.

 

Ha azonnali segítséget szeretne kérni

Ha nem szeretnénk a telefonálásért pénzt fizetni van lehetőség az online ügyintézésre is. A Vodafone egy nagyon jól használható, részletes weboldalt üzemeltet azok részére, akik valamilyen problémába ütköztek a szolgáltatások használata során.

Érdemes tehát a weboldalt kicsit böngészi és nem egyből levelet írni nekik, mert nagyon sok információt találhatunk az oldalon. Valószínűleg a legtöbb problémát már más is felvetette és a megoldás menete publikussá van téve a Vodafone weboldalán.

Itt találhatunk útmutatókat a számlázás és ügyintézéssel kapcsolatban, általános információkat olvashatunk, megigényelhetünk bizonyos szolgáltatásokat vagy le is mondhatjuk őket. Hibát is ezen a felületen jelenthetünk be.

Ha valakinek panasza van itt kapcsolatba léphet a Vodafone-al. Továbbá, ha valakinek folyamatban lévő ügye van, annak állapotáról is a webes felületen keresztül tájékozódhat. 

Az Vodafone weboldalán megkereshetjük a hozzánk legközelebb eső üzletet is és ha olyan ügyünk van, amelyet csak személyesen tudunk elintézni itt kikereshetjük az üzlet címét. 

Ha rendelkezünk Vodafone-os telefonszámmal és jelszóval lehetőségünk van belépni a Vodafone rendszerébe és itt ellenőrizhetjük elektromos számlánkat.

 

Levélben

A Vodafone-nak lehetőség van fizikai levelet is írni. Ehhez használjuk a következő címet: Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf. 350 ha a Vodafone mobil szolgáltatásával kapcsolatban szeretnénk levelet küldeni a cégnek. 

Abban az esetben, ha a Vodafone otthoni szolgáltatással kapcsolatban szeretnénk fizikai levelet írni a cégnek használjuk a következő címet: Vodafone Magyarország Zrt. 1476 Budapest, Pf. 303

Kisvállalkozások, közép és nagyvállalatok esetében alapvetően ugyan ezeken a módokon tudunk kapcsolatba lépni a céggel, a telefonos ügyfélszolgálat esetén figyeljünk az automata hangosbemondóra és válasszuk azt a menüpontot, amelyik leginkább megfelel nekünk. 

Ha külföldi ügyfelünk van, vagy esetleg nem tudnánk magyarul a Vodafone weboldala angol nyelvre is átállítható, segítvén így az idegen nyelven történő ügyintézést is. 

Datos empresa

Comments
Jó napot! Telefon fuggetlenités érdekelne hogy működik?
Üdv! A TV-n a nincs jel felirat van. A boxtól nem kap jelet a tv. A box működik. A másik szobában is van egy tv és box, ott minden rendben van.Minden kábelt megnéztem, jól vannak bedugva. Áramtalanítottam, de nem lett jó. Kösz,
Miért nem müködik a tv adás Minden kábel a helyén van ,áramtalanitottam a box-on csak futkároznak a piros jelek, aTV-én megjelenik a kérem várjon felirat 1 helyen megakadt és nem megy tovább. Mi az oka?????
Azt szeretném megkérdezni, hogy mit kell csináljak, ha szeretném a telefonomra az internete?TUTI+NET 1GB- t szeretném!
Nem működik a vezetékes telefonom. Mobilról hívhatom ingyen az 1270 számot
Szia. Szeretném megkérdezni hogy a hatoscsatorna ki lett véve az elérhető programok közül?
Jónapot kívánok. Miért nem működik a TV 2, RTL és még sok .A szolgáltatás nem elérhető ezt irja ki. .
Regisztràlni szeretnèm a kàrtyàmat